SLIK spiser vi fisk i 2021

Torsdag 10. september | 09:00- 10:00
 
Til SjømatPulsen i september har vi samlet tre eksperter til å fortelle deg om de siste trendene i markedene, hvilke matvaner vi vil ha i fremtiden og norske forbrukeres behov og krav.

Korona har endret våre matvaner.
Hva betyr det for salget av norsk fisk?

Slik spiser vi fisk i 2021

Hvordan vil vi spise fisk i 2021?

  • Renate Larsen (adm.dir. Norges Sjømatråd) vil oppdatere deg på de siste trendene i markedene. Hun vil forklare hva nedstengingen av hotell- og restaurantmarkedet vil bety for norske produsenter.
  • Annechen Bugge (norgesledende forsker) vet det meste om våre matvaner. Nå vil hun se inn i fremtiden.
  • Sigvald Rist (adm.dir. Insula) har helt fersk kjennskap om norske forbrukeres behov og krav. Hør hva han tror om vår nye hverdag.

Korona har endret våre matvaner. Hva betyr det for salget av norsk fisk?

Registrer deg her

GJESTER

Annechen Bahr Bugge

Annechen er sosiolog og forsker I ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet – storbyuniversitetet. Hun har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner blant norske forbrukere. 

Sigvald Rist

Sigvald er administrerende direktør i Insula. Han kjenner til forbrukernes behov og krav. Han ledet Insulas datterselskap Lofotprodukt AS fra etableringen i 1994 til opprettelsen av Insula i 2015. 

Renate Larsen

Renate er administrerende direktør i Norges Sjømatråd. Hun vet siste nytt om trendene i markedet.

Hva er SjømatPulsen?

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye konsepter og kommunikasjon for å gi deg de viktigste nyhetene og beste sakene. Det har resultert i blant annet SjømatPulsen.

SjømatPulsen er et gratis arrangement der du som jobber i eller tett på sjømatnæringen får nyttig innsikt i tema som berører hele næringen. 

Vi tar pulsen på næringen og henter inn sentrale personer, bedrifter og problemstillinger for å holde deg oppdatert. 

Bak SjømatPulsen står Intrafish.no, Fiskeribladet og Tekfisk som samlet er Norges største medie for sjømatnæringen.

I lys av covid-19 blir SjømatPulsen i 2020 gjennomført som webinarer.

SjømatPulsen ledes av
Øystein Hage

 

Annonsere under SjømatPulsen?

50% av våre deltakere er eiere eller beslutningstakere i selskapene de jobber i.

Varierte produkter for å nå din målgruppe på riktig tidspunkt.

Eksklusive tilbud på hovedplattformene våre, for å maksimere effekten.

KONTAKT OSS HER FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD